Ons Team

Maak kennis met ons enthousiaste team

Online Marketing Specialisten

Modation is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van online marketing strategie voor Business-to-Consumer (B2C) en Business-to-Business (B2B). Als Online Marketing Bureau zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste Google trends. 

Ons team van ervaren online marketing specialisten staat iedere dag klaar voor nieuwe uitdagingen! Daag jij ons uit met een nieuw online marketing strategie vraagstuk? Onze online marketing specialisten helpen je graag verder. 

Laten we kennis maken!

Waar wij voor staan...

Persoonlijk contact

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. Samen in gesprek biedt namelijk de beste inzichten in jouw online marketing doelstellingen. De koffie staat altijd voor je klaar.

15+ jaar ervaring

Data biedt relevante inzichten, maar ervaring is de beste leerschool. We bieden graag eerlijk advies op basis van onze ervaring als online marketing specialisten.

Efficiënt en Snel

Met de juiste route naar de eindstreep, kunnen we snel én efficiënt jouw online marketing doelstellingen behalen. Snel schakelen en korte lijntjes houden, daar staan wij voor bij Modation.

Teamwork

Bij Modation doen we niet aan 'klanten', maar spreken we van collega's. We hechten waarde aan dezelfde belangen en handelen daar ook naar. Zo maken we teamwork pas echt mogelijk.

Bij PNG - Modation Online Marketing Bureau

Even kennis maken...

Modation - Maarten

Maarten Dries

Founder / Online Marketeer
Modation - Abina

Abina Aiyathurai

Online Marketeer

Abina Aiyathurai

Laten we kennis maken
Modation - Simone

Simone Duin

Online Marketeer

Ervaringen met Modation

Evert van Gelderen
Evert van Gelderen
Clairfort
Lees verder
Modation is een professioneel bureau dat ons advocatenkantoor bijzonder goed helpt om gebruik te maken van Adwords en om onze website SEO-proof te maken. Door regelmatige evaluaties en duidelijke actiepunten houdt Modation ons scherp. Inmiddels werk ik al zo'n 12,5 jaar met veel plezier en succes met Maarten Dries van Modation samen. We raden Modation van harte aan!
Peter Reichgelt
Peter Reichgelt
Numblees
Lees verder
Hele goede ervaringen met Modation. Betrokken en professioneel voeren ze hun werkzaamheden uit!
Wilfred Neuteboom
Wilfred Neuteboom
VoucherVandaag
Lees verder
Werk al vele jaren met grote tevredenheid met hen samen. Misschien moet ik dit juist niet zeggen want dan krijgen ze het straks alleen maar drukker ...
Maarten Tijssen
Maarten Tijssen
Tijssen Mode
Lees verder
Modation is een geweldige partner voor al onze online activiteiten, altijd snel en vakkundig advies en de uitvoering daarvan. Korte instructies zijn voldoende voor maximaal resultaat. Snelle doorlooptijd. Fijn bedrijf om mee te werken.
Max van Olden
Max van Olden
Wildenberg Advocaten
Lees verder
Het is prettig samenwerken met de mensen van Modation. Ze hebben de expertise en ervaring in huis die je verder helpt.
Pim Duindam
Pim Duindam
Brunotti Beachcamp
Lees verder
Wij werken alweer een paar jaar met Modation. Onze goede samenwerking resulteert echt in een aanzienlijke verhoging van onze omzet. Ze denken graag mee en de communicatie verloopt zeer prettig. Dik tevreden!
Jolanda Niemantsverdriet
Jolanda Niemantsverdriet
Samen Sterker zonder Stigma
Lees verder
Modation heeft het Google Ad Grants-account van Samen Sterk zonder Stigma geoptimaliseerd en ons van adviezen voorzien waar we zelf weer mee verder kunnen. We kregen snel antwoord op vragen en zijn blij met alle praktische tips!
 Eric Robbers
Eric Robbers
Easy Stuc
Lees verder
Fijne partij om mee te werken, afspraak is afspraak. In de vage wereld van online marketing schaffen ze ons duidelijkheid en niet onbelangrijk, resultaten.
Matthijs Stekelenburg
Matthijs Stekelenburg
Hotelkamerveiling
Lees verder
Gewoon een fijne, degelijke partij die pro-actief met klanten meedenkt!
Vorige
Volgende