Wil jij als non-profit organisatie of gemeente online meer zichtbaarheid creëren voor verschillende zaken, diensten of campagnes? Wil je bijvoorbeeld gedragsverandering creëren of juist informeren en activeren? Hoe zorg jij ervoor dat je online in de Google zoekresultaten wordt gevonden & opvalt? Modation helpt je hier graag bij. 

Het beter online gevonden worden vraagt natuurlijk nodige kennis en ervaring op het gebied van online marketing. Met onze jarenlange ervaring met online marketing voor non-profit organisaties en gemeenten weten wij precies met welke online marketingstrategie en middelen de gewenste doelstellingen worden behaald.

Online Marketing non-profit en gemeente - Modation

Onze werkwijze voor online marketing voor non-profit en gemeente

Allereerst is het belangrijk om de online marketingstrategie te bepalen. Een online marketingstrategie geeft namelijk antwoord op relevante vragen, waarmee je vervolgens richting kan bepalen voor de middelen die je kunt gebruiken. De online marketing specialisten van Modation gaan graag hierover met jou in gesprek om een passende online marketingstrategie vast te stellen.

Online marketing tools

Na het vaststellen van de online marketingstrategie is het belangrijk om te kijken met welke middelen je de doelstellingen van je online marketingstrategie wilt bereiken. Van Google Ads en zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot contentmarketing en sociale media, wij hebben de expertise om jou te helpen. Door gebruik te maken van diverse analysetools en voortdurende optimalisatie, zorgen wij ervoor dat jouw marketinginspanningen het maximale rendement opleveren.

Aan de slag met online marketing?

Wil jij ook aan de slag gaan met online marketing voor jouw non-profit organisatie of gemeente? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.