Onze werkwijze

Modation is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van online marketing strategie voor Business-to-Consumer (B2C) en Business-to-Business (B2B).

Bij Modation krijg je altijd een eerlijk en persoonlijk advies van een betrokken en toegankelijke online marketing specialist. Je hoeft dus geen online marketing specialist in dienst te nemen.

De service- en resultaatgerichtheid loopt als een rode draad door ons bedrijf. Het werkt door op ons specialistische team, onze dienstverlening en de samenwerking met jou als opdrachtgever. Onze focus op een langdurige samenwerking en structurele optimalisatie van online marketing zorgt voor een directe en structurele rendementsverhoging.

Professionele Online Marketing

Binnen alle online vakgebieden hebben onze academisch specialisten expertise én ervaring.

Optimale kennisuitwisseling

We delen onze online marketing kennis met jou. Zo bepalen we gezamenlijk de juiste strategie.

Traject op maat


Onze werkwijze stemmen wij volledig af op jouw organisatie.

Evidence Based Marketing

We optimaliseren op basis van het daadwerkelijke gedrag van jouw doelgroep.

Maandelijks een inzichtelijk rapport

Je ontvangt maandelijks een heldere, toepasbare Data Studio rapportage met duidelijke verantwoording. Je ziet real time de resultaten van Google Ads, Search Console, Business en Analytics.

Gegarandeerd up-to-date


We volgen de vakliteratuur en onderhouden daarnaast intensief contact met Google. Wij vertalen actuele vakkennis direct naar de online marketing voor jouw organisatie.

Google PartnerModation is al jaren een Google Partner. Hierdoor hebben wij toegang tot waardevolle branche-informatie en ontvangen we high-level service van Google zelf.

Persoonlijk, snel en efficiënt


Als kleinschalig bureau zijn onze specialisten direct betrokken. Je hebt dus altijd één aanspreekpunt en krijgt altijd binnen één werkdag reactie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Modation Online Marketing Nijmegen ondersteunt ANBI/CBF goede doelen met kosteloze optimalisatie van onder andere Google Grants campagnes.

Succesvol Gekwalificeerd Team


Het team bestaat uit marketing- en communicatiespecialisten met een master achtergrond en alle Google kwalificaties.

Geen omzet meer missen?

Modation - Full Service Online Marketing Nijmegen

Diensten - Contact - Campagne optimalisatie - onze werkwijze