Een betrokken

online marketingbureau

Modation Full Service Online Marketing Bureau is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van B2B online marketing. Wij zorgen voor een structurele verhoging van jouw rendement.

cursus google adwords
Bij PNG - Modation Online Marketing Bureau

B2B Online marketing? Kies voor Modation!

Modation - Full Service Online Marketing Nijmegen

Diensten - Contact - Campagne optimalisatie - onze werkwijze

B2B Online marketing en strategie

Ben je op zoek naar een online strategie die aansluit bij jou en jouw doelgroep?      Wij helpen je met het opzetten en optimaliseren van een strategie die gericht is op het behalen van resultaat en het verhogen van jouw rendement. 

We helpen je bij het stellen en behalen van jouw doelen door een strategie te bepalen die past bij jou en jouw organisatie.

Online strategie - Modation Online Marketing Bur

Zoekmachine-optimalisatie

Op basis van doorlopende analyse van jouw website stellen we een strategie voor. Een strategie die bijdraagt aan jouw zichtbaarheid in de zoekresultaten. We focussen op zoektermen die relevant zijn én resultaat opleveren. 

Contentmarketing

Met contentmarketing bereik je nieuwe en bestaande doelgroepen. Dit zorgt onder andere voor een hogere positie in de zoekresultaten. We geven je doorlopend advies over de content op je website, e-mail en social media.

Conversie-optimalisatie

Met conversie-optimalisatie verhoog je structureel de effectiviteit en het rendement van je website. Met behulp van Google Analytics en Hotjar weten wij precies waar bezoekers vastlopen. Zo kunnen we doelgericht aansturen op een optimale gebruikerservaring.

Onze werkwijze

Modation - Full Service Online Marketing Nijmegen

Diensten - Contact - Campagne optimalisatie - onze werkwijze
Modation Full Service Online Marketing Bureau is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van online marketing voor Business-to-Consumer (B2C) en Business-to-Business (B2B).
Van ons krijg je altijd een eerlijk en persoonlijk advies van een betrokken en toegankelijke specialist. De service- en resultaatgerichtheid loopt als een rode draad door ons bedrijf. Het werkt door op ons specialistische team, onze dienstverlening en de samenwerking met jou als opdrachtgever. Dankzij onze focus op een langdurige samenwerking en structurele optimalisatie van online marketing verhoogt jouw organisatie direct haar rendement.
logo Modation online marketing bureau Nijmegen
Voucher vandaag
Stiply
Personal programmer wit
Eugene van Baal

Contact

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij sparren graag met jou op basis van je ambities en huidige Analytics gegevens.

We nemen binnen een paar uur contact met je op!

Neem contact op

We gaan voor een strategie die bijdraagt aan jouw zichtbaarheid in de zoekresultaten. We focussen op zoektermen die relevant zijn én resultaat opleveren. 

Jouw site wordt doorlopend geanalyseerd op technische verbeterpunten. Denk hierbij aan rich snippets, sitemap, canonieke tags en sitestructuur.

We stellen een strategie voor om de posities van je belangrijke zoektermen te verbeteren in de zoekresultaten. We verzorgen de copywriting voor jouw organisatie en we zetten de teksten graag voor je online.

Geoptimaliseerde teksten komen ten goede aan de kwaliteitsscore van je website in Google Ads. Hierdoor betaal je uiteindelijk een lager bedrag per klik en bereik je een hoger conversiepercentage.

Contentmarketing

Bij content marketing staat het bieden van relevante informatie aan jouw doelgroep centraal. In het juiste formaat, via het juiste kanaal en op het juiste moment.

Met contentmarketing bereik je nieuwe en bestaande doelgroepen. Ook wordt contentmarketing ingezet voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Op deze manier kun je met jouw website hoger in de organische zoekresultaten terechtkomen. Van ons ontvang je doorlopend advies voor een optimale inzet van content voor je website, e-mail en sociale media, zoals Facebook, Instagram, Google Posts, Twitter, Youtube, Pinterest en LinkedIn.

Bij de inzet van e-mailmarketing zetten we geautomatiseerde en gepersonaliseerde mailings voor je in. Dit gebeurt op basis van bijvoorbeeld bekeken pagina’s of verlaten orderprocessen.

We adviseren hoe je het bereik van je website met contentmarketing kan vergroten. Ook verzorgen we doorlopend je contentmarketing met het publiceren van blogs, video’s en content op alle sociale media. Zo gaan we samen voor de beste resultaten.

Conversie-optimalisatie

Met conversie-optimalisatie verhoog je structureel de effectiviteit en het rendement van je website. Met behulp van Google Analytics en Hotjar weten wij precies waar bezoekers vastlopen. Zo kunnen we doelgericht aansturen op een optimale gebruikerservaring.

 

We realiseren conversie-optimalisatie via overtuigingsstrategieën en optimalisatie van de gebruikerservaring. In de toekomst blijf je altijd profijt hebben van uitgevoerde verbeteringen, omdat het rendement per bezoeker structureel stijgt. Je haalt hierdoor meer uit je online marketing campagnes op zowel korte als lange termijn.

We analyseren verbeterpunten op je website op basis van onze ervaring en het bezoekersgedrag volgens Google Analytics en Hotjar. We inventariseren drempels in de gebruikerservaring en mogelijkheden voor extra conversie. Conversie-optimalisatie betekent concrete adviezen over de teksten, de lay-out en processen binnen jouw website. We gebruiken Google Optimize om A/B testen uit te voeren op jouw website.