Adwords Outstream videoadvertenties

Adwords Outstream videoadvertenties

Outstream videoadvertentie

Google AdWords introduceert een nieuwe videoadvertentiemogelijkheid om meer mensen te bereiken buiten YouTube.
Outstream advertenties zijn videoadvertenties met een zichtbaar bereik voorbij YouTube. Net zoals de
Bumper video ads en de TrueView in-stream ads worden outstream videoadvertenties getoond op sites en apps van Google-videopartners. De outstream-advertenties zijn alleen geschikt voor mobiele apparaten en tablets.

Zie een voorbeeld van een outstream-advertentie.

Adwords Outstream videoadvertenties

Hoe werkt het

Een Outstream-advertentie speelt automatisch (geluidloos) af wanneer de advertentie in beeld komt. Gebruikers kunnen het geluid inschakelen door op de advertentie te tikken. Ook kunnen gebruikers de video opnieuw starten vanaf het begin.

Outstream-advertenties zijn eenvoudig te beheren. Maak een Videocampagne aan, geef de targeting op, selecteer jouw video en voeg een logo met twee regels tekst toe. Selecteer het doel “Merkbekendheid en bereik” en selecteer vervolgens als campagne subtype “Outstream”. Zie onderstaande afbeelding.

Outstream video advertenties

Kosten

Voor outstream advertenties worden kosten in rekening gebracht op basis van kosten per duizend vertoningen. Adverteerders betalen alleen voor vertoningen wanneer de advertentie daadwerkelijk op het scherm zichtbaar is (zichtbare CPM). Een outstream-advertentie telt als zichtbaar wanneer de advertentie voor 50% zichtbaar op het scherm is en als de video voor minimaal twee seconden wordt afgespeeld. 

Bron

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp