Google Ads uitbesteden • Modation Full Service Online Marketing bureau Nijmegen

Whitepaper door Modation

Veel bedrijven en organisaties zijn actief bezig met het online adverteren van hun producten of diensten in Google. Maar wat als het optimaliseren van Google Ads (Adwords) campagnes te veel tijd in beslag neemt? Of je mist de benodigde kennis om rendabele campagnes te realiseren? Je kunt dan twee dingen doen: op dezelfde voet verder of de touwtjes uit handen geven en jouw Google Ads campagnes uitbesteden. Wat kies jij?

Modation schreef een whitepaper over de 9 belangrijkste factoren om rekening mee te houden bij het uitbesteden van jouw Google Ads-campagnes. Door deze handvatten zul je beter in staat zijn om een Google Ads-specialist te kiezen die bij je past.

Google Ads Campagne uitbesteden: 9 factoren om rekening mee te houden

Voor je begint met het uitbesteden van jouw Google Ads (Adwords) campagnes is het belangrijk om de volgende punten mee te nemen in je besluit:

  1. Verwachtingen afstemmen
  2. Tijd- en geldbesparing
  3. Kennisdeling
  4. Doelbewust adverteren
  5. Meerdere mogelijkheden
  6. Betrokken blijven
  7. Resultaten kunnen inzien
  8. De Google Partner-Badge
  9. Opleidings- en ervaringsniveau

Nieuwsgierig geworden naar het hele whitepaper? Klik op de onderstaande knop om verder te lezen!


eugene van baal logo

stiply logo
contact care logo
voucher vandaag logo 2
zevenheuvelen logo groot

Amrâth Hôtels | Bram van Berkel “Onze ervaringen met Modation als adviseurs en beheerders van onze SEA-activiteiten zijn erg positief. Alle adviezen zijn concreet en onderbouwd met statistieken en/of trends. Daarnaast is de samenwerkingssfeer erg prettig: persoonlijk en professioneel. Modation kent ons bedrijf inmiddels goed en daarmee de manier waarop er wordt gewerkt. Ze passen hun werkwijze goed daarop aan. Bedankt!”

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je een (live) Google Ads analyse? In de Google Ads analyse ontvang je een concreet overzicht van waar je onnodig kosten maakt en waar je omzet mist.

We nemen direct contact met je op!

Modation Full Service Online Marketing B.V. 
Nieuwe Marktstraat 54 Nijmegen

info@modation.nl

024-8441788
Whatsapp

KvK: 09116362 
BTW/VAT: NL812941305B01