Cursus SEO (Zoekmachine-optimalisatie)

HomeCursus SEO (Zoekmachine-optimalisatie)
 

SEO Cursus (zoekmachine-optimalisatie)

Modation biedt je de mogelijkheid om tijdens een 1-daagse cursus SEO op een interactieve wijze bekend te raken met de mogelijkheden van zoekmachine-optimalisatie. Zoekmachine-optimalisatie is een continu proces dat is gericht op het verbeteren van de vindbaarheid van je website in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Daarbij staat het rendement voorop! Wil je beter gevonden worden in de zoekresultaten van zoekmachines? Schrijf je nu in voor onze SEO cursus!

Onderwerpen

 • De werking van zoekmachines.

 • Bezoekers analyseren.

  • Analyse van huidige zoektermen.

  • Interpreteren en analyseren webstatistieken.

  • Zoekmachine copywriting.

  • De koppeling tussen SEO en SEA.

  • Het belang van Linkbuilding.

 

“Ik ben zeer tevreden over de training. De inhoud was goed, helder met veel ruimte om toe te spitsen op specifieke vragen. Communicatie was helder en de sfeer was zeer gemoedelijk. Een aanrader!” – Langenhuijzen

Na deze training beschik je over de basiskennis van zoekmachine-optimalisatie. Je kunt zelf webteksten schrijven die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines en je kunt SEO vriendelijke websites maken. Je maakt direct ook een analyse van de belangrijkste zoekwoorden voor je eigen website en implementeert deze zoekwoorden in de webteksten.

Professionals die een beter inzicht willen in de werkwijze van zoekmachines en die streven naar een goede positie in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Minimaal 2, maximaal 10 deelnemers, van 10.00 uur tot 16.00 uur, € 450,- exclusief BTW per deelnemer. Individuele, één op één, training voor € 850,-. Als je met je collega’s een training wilt, dan betaal je slechts de investering voor de eerste zes deelnemers. Tot vier extra deelnemers kunnen de training kosteloos bijwonen. Wil je de training ‘inhouse’ verzorgd zien, dan is dat ook mogelijk. Reisuren worden dan in rekening gebracht. Wij verzoeken een laptop mee te nemen, zodat je tijdens de training zelf aan de slag kunt gaan.

De trainingen worden maandelijks gegeven. Je kunt op verschillende momenten per maand beginnen met de training. De voorgestelde data kunnen afwijken, voor de actuele data vraag naar de mogelijkheden!

Alle cursussen worden in Nijmegen gegeven. Wil je de training ‘in-house’ verzorgd krijgen, dan is dat ook mogelijk. Reisuren worden dan in rekening gebracht.

Wil je je direct inschrijven voor de Zoekmachine-optimalisatie cursus? Of meer informatie ontvangen? Dat kan telefonisch via +31(0)24 – 844 17 88 of via het onderstaande contactformulier (je aanvraag wordt binnen 24 uur beantwoord).

Vermeld bij het invullen van het formulier over welke training je informatie wensen te ontvangen.

Google Adwords Cursussen

Wil je meer doen met Google Adwords en een praktijkgerichte cursus Google Adwords volgen? Wij bieden je de mogelijkheid om op een interactieve wijze bekend te raken met de mogelijkheden van Google Adwords. Na het volgen van één van onze cursussens kun je je eigen Google Adwords campagne opzetten en optimaliseren. Waarom kiezen voor Modation?

 • Gegeven door praktijkgerichte professionals.
 • Verhoog je kans op de arbeidsmarkt!
 • Door onze cursisten beoordeeld met gemiddeld een 8,7!
 • Hoogste waardering binnen de top 10 aanbieders van alle Marketing opleidingen van Springest en behoort tot één van de populairste aanbieders.
 • Trainingen op basis van het eigen Google Adwords account, je ontvangt direct in de praktijk toepasbare tips!
 • Altijd up-to-date
 • Kleine groepen voor meer interactie waarbij de deelnemer centraal staat
 • Vele gerenommeerde organisaties gingen je voor, zoals Cameranu.nl, Jaguar Land Rover Nederland B.V., Astma Fonds, BASF Nederland B.V., Obvion N.V., Zwitserleven, Achmea en meer.

“De Google AdWords basistraining is voor ons heel nuttig geweest. Vooral omdat het ook toegepast werd op ons eigen account. Uit alles bleek dat de trainer veel kennis had over dit onderwerp. Het was een zeer interactieve training die zo voorbij vloog. Wij gaan zeker ook de training voor gevorderden volgen!” – L. van Dijk

Schrijf je direct in

Wil je je direct inschrijven voor de zoekmachine optimalisatie cursus of meer informatie ontvangen?

We nemen binnen een dag contact met je op!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Conversie optimalisatie

Met conversie-optimalisatie verhoog je het rendement van de website.

Google Adwords en Analytics Cursussen

Modation genomineerd tot Beste opleider van Nederland 2013.

Full service online marketing

De tijdsinvesteringen en budgetten zetten we doorlopend in waar de beste kansen liggen.

Kennisoverdracht

We optimaliseren voor je en dragen ook onze kennis over aan jou.

Prestatiegarantie

Bij het overnemen van bestaande activiteiten garanderen we een prestatieverbetering van minimaal 10%.

Tevredenheidsgarantie

We durven te garanderen dat je tevreden bent!