Zoekmachine-marketing Cursus

HomeZoekmachine-marketing Cursus
 

Zoekmachinemarketing cursus (SEO & SEA)

Modation biedt je de mogelijkheid om tijdens een eendaagse cursus op een interactieve wijze bekend te raken met de mogelijkheden van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA). Met de kennis die je opdoet tijdens de training ben je in staat om je eigen SEO en SEA activiteiten op te zetten en deze te managen

Onderwerpen

 • Een introductie in hoe zoekmachines werken;

 • Introductie Google Analytics en behandeling kernbegrippen webanalytics;

   • Bezoekers analyseren;

   • Analyse van huidige zoektermen;

   • Interpreteren en analyseren webstatistieken;

   • Zoekmachine copywriting;

   • De koppeling tussen SEO en SEA;

   • Het belang van Linkbuilding.

  Vele gerenommeerde organisaties gingen je voor, zoals Cameranu.nl, Jaguar Land Rover Nederland B.V., Astma Fonds, BASF Nederland B.V., Obvion N.V., Zwitserleven, Achmea en meer. Ben je van een (web)bureau? Ook voor diverse bureaus hebben we de trainingen reeds verzorgd!

Na deze Zoekmachine Marketing training beschik je over de basiskennis van SEO en SEA en heb je voldoende vaardigheden voor het opzetten en beheren van Zoekmachine Marketing. Je bent in staat om het websitegebruik te analyseren en de effectiviteit van je website te vergroten. Tijdens deze training worden concrete verbeterpunten benoemd waarmee je het rendement van de website kan verhogen.

Professionals die met behulp van SEO en SEA de effectiviteit en vindbaarheid van hun website en online campagnes willen vergroten.

Minimaal 2, maximaal 10 deelnemers, van 10.00 uur tot 16.00 uur, € 450,- exclusief BTW per deelnemer. Individuele, één op één, training voor € 850,-. Als je met je collega’s een training wilt, dan betaal je slechts de investering voor de eerste zes deelnemers. Tot vier extra deelnemers kunnen de training kosteloos bijwonen. Wil je de training ‘inhouse’ verzorgd zien, dan is dat ook mogelijk. Reisuren worden dan in rekening gebracht.

De trainingen worden maandelijks gegeven. Je kunt op verschillende momenten per maand beginnen met de training. De voorgestelde data kunnen afwijken, voor de actuele data vraag naar de mogelijkheden!

Alle cursussen worden in Nijmegen gegeven. Wil je de training ‘in-house’ verzorgd krijgen, dan is dat ook mogelijk. Reisuren worden dan in rekening gebracht.

Wil je je direct inschrijven voor de Zoekmachine-marketing Cursus? Of meer informatie ontvangen? Dat kan telefonisch via +31(0)24 – 844 17 88 of via het onderstaande contactformulier (je aanvraag wordt binnen 24 uur beantwoord).

Vermeld bij het invullen van het formulier over welke training je informatie wensen te ontvangen.

Google Adwords Cursussen

Wil je meer doen met Google Adwords en een praktijkgerichte cursus Google Adwords volgen? Wij bieden je de mogelijkheid om op een interactieve wijze bekend te raken met de mogelijkheden van Google Adwords. Na het volgen van één van onze cursussens kun je je eigen Google Adwords campagne opzetten en optimaliseren. Waarom kiezen voor Modation?

 • Gegeven door praktijkgerichte professionals.
 • Verhoog je kans op de arbeidsmarkt!
 • Door onze cursisten beoordeeld met gemiddeld een 8,7!
 • Hoogste waardering binnen de top 10 aanbieders van alle Marketing opleidingen van Springest en behoort tot één van de populairste aanbieders.
 • Trainingen op basis van het eigen Google Adwords account, je ontvangt direct in de praktijk toepasbare tips!
 • Altijd up-to-date
 • Kleine groepen voor meer interactie waarbij de deelnemer centraal staat
 • Vele gerenommeerde organisaties gingen je voor, zoals Cameranu.nl, Jaguar Land Rover Nederland B.V., Astma Fonds, BASF Nederland B.V., Obvion N.V., Zwitserleven, Achmea en meer.

“De Google AdWords basistraining is voor ons heel nuttig geweest. Vooral omdat het ook toegepast werd op ons eigen account. Uit alles bleek dat de trainer veel kennis had over dit onderwerp. Het was een zeer interactieve training die zo voorbij vloog. Wij gaan zeker ook de training voor gevorderden volgen!” – L. van Dijk

Schrijf je direct in

Wil je je direct inschrijven voor de Zoekmachinemarketing cursus of meer informatie ontvangen?

We nemen binnen een dag contact met je op!

Conversie optimalisatie

Met conversie-optimalisatie verhoog je het rendement van de website.

Google Adwords en Analytics Cursussen

Modation genomineerd tot Beste opleider van Nederland 2013.

Full service online marketing

De tijdsinvesteringen en budgetten zetten we doorlopend in waar de beste kansen liggen.

Kennisoverdracht

We optimaliseren voor je en dragen ook onze kennis over aan jou.

Prestatiegarantie

Bij het overnemen van bestaande activiteiten garanderen we een prestatieverbetering van minimaal 10%.

Tevredenheidsgarantie

We durven te garanderen dat je tevreden bent!