Studiereis Online Marketing • Modation Full Service Online Marketing bureau Nijmegen

Studiereis Online Marketing

Een studiereis is dé manier om nieuwe kennis en ideeën op te doen en om eens een kijkje te nemen in nieuwe leeromgevingen. Je komt in aanraking met interessante praktijkvoorbeelden en leert van de ervaringen van deskundigen ter plaatse.

Wij bieden momenteel twee studiereizen aan: naar Silicon Valley (5 dagen) of naar Dublin (3 dagen).

wereldkaart

Silicon Valley

Silicon Valley is wereldwijd hét best werkende ecosysteem voor innovatie. Silicon Valley is een veelgebruikte benaming voor de zuidkant van de Baai van San Francisco in de Amerikaanse staat Californië. In die regio zijn veel technologiebedrijven gevestigd zoals Apple, eBay, Electronic Arts (EA Games), Facebook, Google, LinkedIn en nog vele andere. Uiteraard komen deze bedrijven terug tijdens de studiereis in de vorm van lezingen, rondleidingen etc.

wereldkaart

Dublin

Dublin biedt huisvesting aan organisaties zoals IBM, Google, PayPal, Microsoft, Dell, LinkedIn, Amazon, Facebook en nog vele andere.

wereldkaart

wereldkaart

Doordat de grootste bedrijven ter wereld zijn gevestigd in Dublin kun je het ook zien als het broertje van Silicon Valley. Een voordeel wat Dublin ten opzichte van Silicon Valley heeft is dat het minder ver reizen is. Zo ben je vanaf Nederland al binnen 1 uur en 40 minuten in Dublin!

Waarom Dublin?

  • Doe inspiratie op.
  • Netwerk.
  • Leer!

Overige informatie

  • Voor groepen van 15 tot 50 personen (organisaties, scholen, netwerkclubs of individuele deelname bij open inschrijving).
  • Organisatie in samenwerking met ervaren studiereis tour operator.
  • Inhoudelijk programma met lezingen.
  • Programma in overleg op maat met recreatieve excursies.
eugene van baal logo

stiply logo
contact care logo
voucher vandaag logo 2
zevenheuvelen logo groot

Amrâth Hôtels | Bram van Berkel “Onze ervaringen met Modation als adviseurs en beheerders van onze SEA-activiteiten zijn erg positief. Alle adviezen zijn concreet en onderbouwd met statistieken en/of trends. Daarnaast is de samenwerkingssfeer erg prettig: persoonlijk en professioneel. Modation kent ons bedrijf inmiddels goed en daarmee de manier waarop er wordt gewerkt. Ze passen hun werkwijze goed daarop aan. Bedankt!”

Aanmelden!

De reizen worden volledig verzorgd. Vluchten, hotels, maaltijden en bedrijfsbezoeken worden allemaal voor jou geregeld. Je hoeft nergens aan te denken zodat jij je volledig kunt concentreren op het inhoudelijke programma.

Spreken deze reizen jou aan?

Schrijf je dan in via het formulier hiernaast en wij nemen snel contact met je op!

Modation Full Service Online Marketing B.V. 
Nieuwe Marktstraat 54 Nijmegen

info@modation.nl

024-8441788
Whatsapp