Online strategie • Modation Full Service Online Marketing


Sociale Media Modation

Je ontvangt een full service oplossing voor online adverteren/ zoekmachine adverteren: we optimaliseren je campagnes en daarbij inbegrepen zoekmachine-optimalisatie, content marketing en conversie-optimalisatie met een drie maandelijkse strategische meetings.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO), Content Marketing (E-mail, Social Media) en Conversie-Optimalisatie wordt gerealiseerd aan de hand van o.a. Google Ads en Facebook Ads. Samen gaan we voor de beste online strategie. 


Zoekmachine optimalisatie


We analyseren de site doorlopend op technische verbeterpunten; denk hierbij aan rich snippets, sitemap, canonieke tags, sitestructuur.

We bepalen de strategie om de posities van de belangrijkste zoektermen te verbeteren (voor web, afbeeldingen en video).
We verzorgen copywriting en desgewenst zetten we de aangepaste teksten online.

Geoptimaliseerde teksten komen ook ten goede aan de kwaliteitsscore in Google Ads waardoor uiteindelijk een lager bedrag per klik kan worden betaald en een hoger conversiepercentage kan worden bereikt.
Aangezien de Google Ads doelgroep de zoektermen terugziet in de teksten op de site zal ook het conversiepercentage toenemen.

Content marketing


Met content marketing bereik je de bestaande doelgroepen die je volgen op social media (waaronder e-mail) nogmaals en nieuwe doelgroepen door de vindbaarheid van je publicaties en content die wordt gedeeld. We adviseren je dus doorlopend voor optimale in zet op e-mail en social media: Facebook, Instagram, Google Posts, Twitter, YouTube, Pinterest en LinkedIn. 

Bij de inzet van e-mailmarketing zetten voor je geautomatiseerde (gepersonaliseerde) mailings op basis van bijvoorbeeld bekeken pagina’s, verlaten orderproces).
Modation ondersteunt bij het optimaliseren en testen. 

We adviseren hoe het bereik met content marketing wordt vergroot. Desgewenst verzorgen we je content marketing op alle sociale media.


Conversie-optimalisatie

Met conversie-optimalisatie verhoog je structureel de effectiviteit en het rendement (gemeten via conversies: leads en/of omzet) van de website.
We realiseren conversie-optimalisatie via overtuigingsstrategieën en optimalisatie van de gebruikerservaring. In de toekomst blijf je altijd profijt hebben van uitgevoerde verbeteringen omdat het rendement per bezoeker structureel stijgt. Je haalt hierdoor meer uit online marketing campagnes.

Op basis van onze ervaring, het bezoekersgedrag volgens Google Analytics en Hotjar video opnames analyseren we de site op verbeterpunten. We inventariseren drempels in de gebruikerservaring en mogelijkheden voor extra conversie. Conversie-optimalisatie leidt tot concrete adviezen over de teksten, de lay-out en processen binnen de website.

Verbetermogelijkheden testen we in A/B testen. Onderdelen binnen een website die getest kunnen worden in een A/B test zijn bijvoorbeeld:

 • Kopteksten;
 • Afbeeldingen;
 • Kleurgebruik;
 • Buttons;
 • Call-to-actions;
 • Inkorten van formulieren; 
 • De plaatsing van elementen. 

Daarbij kunnen overtuigingsstrategieën worden ingezet waarmee elementen ingezet worden als:

 • Verliesaversie;
 • Wederkerigheid;
 • Commitment & consistentie;
 • Sociale bevestiging;
 • Sympathie;
 • Autoriteit;
 • Schaarsheid.

In strategische meetings delen we onze bevindingen op basis van het bezoekersgedrag en ontwikkelingen in de markt.


eugene van baal logo

stiply logo
contact care logo
voucher vandaag logo 2
zevenheuvelen logo groot

HB Care | Hans Bolder “Modation heeft voor ons bedrijf een hoge toegekende waarde. Niet alleen zorgen ze voor een een lagere CPC. Dat dit direct omzetverhogend en kostenverlagend werkt spreekt voor zich! Ik kan je Modation van harte aanbevelen.”

Amrâth Hôtels | Bram van Berkel “Onze ervaringen met Modation als adviseurs en beheerders van onze SEA-activiteiten zijn erg positief. Alle adviezen zijn concreet en onderbouwd met statistieken en/of trends. Daarnaast is de samenwerkingssfeer erg prettig: persoonlijk en professioneel. Modation kent ons bedrijf inmiddels goed en daarmee de manier waarop er wordt gewerkt. Ze passen hun werkwijze goed daarop aan. Bedankt!”Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je een (live) Google Ads analyse? In de Google Ads analyse ontvang je een concreet overzicht van waar je onnodig kosten maakt en waar je omzet mist.

We nemen direct contact met je op!

Modation Full Service Online Marketing B.V. 
Nieuwe Marktstraat 54 Nijmegen

info@modation.nl

024-8441788
Whatsapp

KvK: 09116362 
BTW/VAT: NL812941305B01