Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

HomeMaatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 

Modation hecht waarde aan duurzaam ondernemen.

De integratie van duurzaamheid maakt onderdeel uit van onze bedrijfsvoering en het doel om de belastende effecten op mens en milieu zoveel mogelijk te beperken.

Onze uitgangspunten zijn:

 • Een bedrijfscultuur waarbinnen bewust wordt omgegaan met effecten en gevolgen van de activiteiten op de omgeving.

 • Duurzame omgang met materialen: o.a. minimalisatie van papierstromen.

   • Een eerlijke en open communicatie.

   • Het bieden van een veilige en gezonde werkplek en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers.

   • Het bieden van stageplaatsen.

   • Ondersteuning van diverse ANBI/CBF goede doelen door middel van – kosteloos advies. We kunnen met name ondersteuning bieden bij online fondsenwerving. Nieuwe doelen zijn nog steeds welkom! Met name goede doelen op het gebied van onderwijs, natuur en milieu, duurzame ontwikkelingsprojecten dragen we een warm hart toe.

   

  Google Grants Ondersteuning

  Een uniek donatieprogramma van Google (Google Grants) stelt gratis Google Ads advertentiemogelijkheden beschikbaar specifiek voor geselecteerde non-profit organisaties. Google ondersteunt organisaties die de filosofie van dienstbaarheid aan de gemeenschap delen en de wereld verder willen helpen op het gebied van wetenschap en technologie, onderwijs, gezondheidszorg, milieu, jeugdwerk en kunst.

  Met de inzet van Google Grants kunnen stichtingen en goede doelen gesponsorde bezoekers naar de website trekken voor de werving van donateurs, collectanten, vrijwilligers, etc. Modation deelt de filosofie van Google en zet zich daarom in voor diverse (ANBI/CBF) goede doelen, o.a. via Google Grants.

  Samen met jou werken wij aan het bepalen en behalen van de gestelde online doelstellingen. Denk hierbij aan het genereren van donaties, het aantrekken van vrijwilligers en/of collectanten en het vergroten van de naamsbekendheid. We combineren jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van online marketing met grondige statistische analyses.

  Wij helpen je graag bij de aanvraag voor jouw organisatie bij Google Grants, zodat je kunt profiteren van gratis advertentiebudget. Daarnaast bieden we korting op de investering in Modation om jouw advertentiecampagne te ontwikkelen en te optimaliseren.

  Neem contact met ons op om de verdere mogelijkheden te bespreken.

   

De Liedjesfabriek

Bij de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. Met de mobiele studio zoeken zij kinderen op, zelfs aan hun bed. Samen schrijven ze een lied en nemen dit op. Vervolgens maken zij er daarna ook nog een videoclip bij. Kinderen staan bij de Liedjesfabriek op een positieve manier in het middelpunt en krijgen een podium om hun verhaal te vertellen. Zij zorgen voor een paar uur plezierige afleiding én een tastbare herinnering waar ze apetrots op zijn: hun eigen lied en videoclip!

Modation biedt de Liedjesfabriek ondersteuning bij online fondsverwerving en online marketing activiteiten als Google Grants.

Spark Magazine en ParkinsonNet

Stichting Spark is opgezet door ParkinsonNet en de Parkinson Vereniging. De stichting heeft twee belangrijke doelen: meer aandacht voor parkinson en verbetering van de kwaliteit van zorg voor mensen met Parkinson.

Spark magazine is een uniek magazine waarin mensen met de ziekte van Parkinson hun verhaal vertellen. Het magazine is tot stand gekomen omdat het voor mensen met Parkinson vaak moeilijk is om aan familie, vrienden en bekenden uit te leggen wat het is om te leven met deze ziekte. Ook blijkt dat zorgverleners vaak een beperkt beeld hebben van de ziekte van Parkinson. In het magazine wordt op een positieve wijze aandacht besteed aan Parkinson.

Modation steunt stichting Spark en ParkinsonNet omdat we het belangrijk vinden dat op een positieve wijze aandacht besteed wordt aan Parkinson. Dat doen we door stichting Spark en ParkinsonNet te ondersteunen op het gebied van fondsenwerving en Google Grants.

Lees verder over ParkinsonNet.

NVVS

De Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) heeft als doel om de positie van mensen met alle soorten hoorproblemen te verbeteren en te zorgen dat een goed en genuanceerd beeld ontstaat over het leven met een hooraandoening. De NVVS wil het optimale uit het leven van mensen met een hooraandoening halen. Tevens wil zij ervoor zorgen dat een goed en genuanceerd beeld ontstaat over get leven met een hooraandoening.

Modation steunt de NVVS omdat we het belangrijk vinden dat mensen met een hooraandoening zo normaal mogelijk moeten kunnen leven. We steunen de NVVS op het gebied van Google Grants.

In het magazine HOREN verscheen dit artikel over de samenwerking tussen de NVVS en Modation.

Modation ondersteunt Diabetesvereniging Nederland

Diabetes is de meeste voorkomende chronische ziekte in Nederland. Diabetesvereniging Nederland (DVN) behartigt de belangen van mensen met diabetes in hun strijd voor goede zorg en een comfortabel leven. Ieder mens is uniek en heeft een andere zorgbehoefte. Hier maakt DVN zich sterk voor. Onder het motto ‘voluit leven met diabetes’ is DVN betrokken, strijdbaar en ondernemend. DVN biedt informatie en deskundig advies over diabetes en een gezonde leefstijl.

Mensen die zelf diabetes hebben en graag willen dat DVN hun belangen behartigt, kunnen lid worden. Hoe meer leden, hoe sterker DVN samen staat. Mensen zonder diabetes kunnen vriend worden door een jaarlijkse donatie te geven voor het werk van DVN voor mensen met diabetes.

Modation ondersteunt DVN bij de werving van leden en vrijwilligers. Wij verzorgen het onderhoud van de Google Grants campagne.

Lees verder over DVN.

Modation ondersteunt Spierziekten Nederland

Spierziekten Nederland komt op voor mensen met een spierziekte. De vereniging zet zich in voor een betere kwaliteit van de zorg, effectief wetenschappelijk onderzoek, goede voorlichting en informatie, ook voor artsen en professionele hulpverleners.

Spierziekten Nederland is een vereniging voor, maar vooral ook mensen met een spierziekte. De leden spelen binnen de vereniging een belangrijke rol. Velen van hen zijn als vrijwilliger actief binnen de vereniging.

Modation ondersteunt Spierziekten Nederland in de opbouw en optimalisatie van een Google Grants campagne. Op deze wijze helpen we bij de online werving van nieuwe leden en vrijwilligers.

Lees meer over Spierziekten Nederland.

Conversie optimalisatie

Met conversie-optimalisatie verhoog je het rendement van de website.

Google Ads en Facebook cursussen

Eerder genomineerd tot Beste Opleider van Nederland.

Full service online marketing

De tijdsinvesteringen en budgetten zetten we doorlopend in waar de beste kansen liggen.

Kennisoverdracht

We optimaliseren voor je en dragen ook onze kennis over aan jou.

Prestatiegarantie

Bij het overnemen van bestaande activiteiten garanderen we een prestatieverbetering van minimaal 10%.

Tevredenheidsgarantie

We durven te garanderen dat je tevreden bent!

 • Is de rek uit je website?

 • Tegenvallende resultaten van je online campagnes?

 • Geen vakkennis of simpelweg te weinig tijd?

Vraag nu een kosteloze Google Analytics analyse aan.

Vraag nu een kosteloze Google Analytics analyse aan

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je een vraag stellen? Laat het ons weten!

We nemen binnen een dag contact met je op!