Referenties

logo2

Conrad Electronic Benelux B.V. | Tom Baake

“Modation is een uitstekende aanvulling op onze eigen Google Adwords campagne. Samen halen we het maximale uit dit belangrijke kanaal.”

11

Bedandbreakfast.eu | Hanny Hoedemaker-Arens

“De adviseurs van Modation geven onze webdevelopers en marketeers duidelijke adviezen om de positie van Bedandbreakfast.eu in zoekmachines te verbeteren. Goed werk!”

8

HB Care | Hans Bolder

“Modation heeft voor ons bedrijf een hoge toegekende waarde. Niet alleen zorgen ze voor een lager CPC maar zoeken ze ook naar een betere CTR. Dat direct omzet verhogend en kosten verlagend werkt spreekt voor zich! Ik kan je bedrijf Modation van harte aanbevelen.”

logo3

Amrâth Hôtels | Bram van Berkel

“Onze ervaringen met Modation als adviseurs en beheerders van onze SEA-activiteiten zijn erg positief. Alle adviezen zijn concreet en onderbouwd met statistieken en/of trends. Daarnaast is de samenwerkingssfeer erg prettig: persoonlijk en professioneel. Modation kent ons bedrijf inmiddels goed en daarmee de manier waarop er wordt gewerkt. Ze passen hun werkwijze goed daarop aan. Bedankt!”

logo5

A3 Ballon | Jelke Haven

“Wij doen inmiddels al 6 jaar zaken met Modation. Zij houden ons goed op de hoogte van de nieuwe online marketing ontwikkelingen en beheren onze campagnes uitstekend! Elke euro die online besteed is, wordt goed getraceerd en er worden duidelijke rapporten gemaakt met betrekking tot onze return on investment.”

Logo CameraNu1

CameraNu

“De cursus ademt een open en ontspannen sfeer waarin alle vragen uitgebreid en serieus behandeld worden. Elk onderdeel van Analytics word uitgebreid langs gegaan en waar nodig nog eens extra uitgelegd. Wat vooral fijn is, is het feit dat je tussen de cursusdagen door met de opgedane kennis zelf al aan de gang kunt. Hierdoor vormen zich meer gerichte vragen die Maarten weer kundig beantwoord. Binnen 3 dagen een veel beter inzicht gekregen in Analytics om trends te ontdekken, de KPI’s te bewaken en om bijvoorbeeld A/B tests te draaien. Een aanrader dus!”

Logo Interpolis

Interpolis | Jochem Messbauer

“De begeleiding was uitgebreid, persoonlijk en op een prettige toon. Voorbeelden werden gebaseerd op de praktijk. Er was altijd ruimte voor vragen, discussie en uitwisselen van ervaringen. Ook de manier waarop interesse werd getoond in ieder van de cursisten maakt de cursus prettig, laagdrempelig en informeel. Dit past erg goed bij onze organisatie.”

1

Zwitserleven

“Voor voorbereiding op je Analytics examen is dit de ideale cursus. En daarnaast was er ook ruimte om andere zaken door te nemen, zoals Adwords, mailings en onze site. Erg leuk en nuttig!”