Meerwaarde Modation

HomeOver ModationMeerwaarde Modation
 

De meerwaarde van Modation

Al meer dan 15 jaar zijn we de specialist op het gebied van online marketing en bieden we een traject op maat met een geïntegreerde benadering van verschillende kennisgebieden. We zijn persoonlijk en geven je een eerlijk advies en bieden je een betrokken en toegankelijk aanspreekpunt binnen ons succesvolle gekwalificeerde team.

We ontlenen ons bestaansrecht aan het leveren van toegevoegde waarde. Onze rol is een pro-actieve, op service gerichte samenwerking met onze opdrachtgevers met meetbare resultaten.
Onze service- en resultaatgerichtheid loopt als een rode draad door ons bedrijf. Het werkt door op de mensen die we aannemen, hoe we onze diensten samenstellen en hoe we met onze opdrachtgevers omgaan. We vragen onze opdrachtgevers doorlopend naar hun tevredenheid en de behaalde referenties spreken voor zich!
Onze rapportages zijn inzichtelijk en we werken op basis van een concreet service statement en kennisuitwisseling. Hierdoor zijn we altijd up-to-date. Dankzij onze focus op een langdurige samenwerking en structurele optimalisatie haal je direct rendement uit je investering.

Unieke Mogelijkheden

  • Prestatiegarantie: bij een overname van bestaande activiteiten garanderen wij een prestatieverbetering van minimaal 10%.

  • Tevredenheidsgarantie: niet tevreden? Dan kan de overeenkomst worden ontbonden.

     • Afrekenmodel op (deels) prestatiebasis: bij overname van bestaande activiteiten kan dit model meerwaarde bieden voor alle betrokkenen.

   Onze rapportages zijn inzichtelijk en we werken op basis van een concreet service statement en kennisuitwisseling. Hierdoor zijn we altijd up-to-date. Dankzij onze focus op een langdurige samenwerking en structurele optimalisatie haal je direct rendement uit je investering.Werkwijze Modation

Modation heeft ruime ervaring in uiteenlopende branches, met name in het midden- en kleinbedrijf; business-to-business (B2B) en business-to-consumer (B2C), profit en non-profit, regionaal, nationaal en internationaal. We hebben unieke ervaring opgedaan met succesvolle eigen online concepten waarmee we meer dan 20 miljoen unieke bezoekers hebben bereikt. Voor iedere organisatie vinden we een passende online oplossing. Door onze ervaring zien we sneller of het beoogde rendement uit advertentiekosten wordt behaald. Op online marketinggebied zijn we altijd up-to-date en werken we samen op basis van kennisuitwisseling.

We zijn ook inzetbaar op locatie. Voor structurele ondersteuning of tijdelijk extra capaciteit, voor extra kennisdeling als onderdeel van jouw team.

Extra capaciteit: Binnen alle online vakgebieden bieden we specialisten met expertise én ervaring.

Wanneer je verdere stappen wilt maken, voor vervanging van een collega op verlof, voor projecten of ter aanvulling kunnen we met detachering zorgen voor een oplossing.

Onze betrokken specialisten hebben een goede achterban voor aanvullende expertise. We hebben veel praktische ervaring en delen onze inzichten graag met jou.

Vanaf een dag per week kunnen we onze specialisten inzetten op jouw locatie.

– Voor hands on ondersteuning of sparring
– Aanvulling op bestaande expertises
– Direct inzetbare enthousiaste specialisten met een frisse blik
– All round specialisten dus met brede online marketing kennis
– Inzetbaar vanuit ons kantoor, op locatie of gecombineerd
– Strategisch en uitvoerend inzetbaar
– No-nonsense en resultaatgericht
– Kennis van de online tools zoals Data Studio, Analytics, Tag Manager, Hotjar, Mailchimp, Serach Console, Google Ads, Facebook Ads.

Op zoek naar een professionele online marketeer? Neem gerust contact met op om de mogelijkheden te bespreken.

Dankzij de opgedane kennis binnen de verschillende gebieden van online marketing hanteren we een full service benadering. Hierdoor zetten we onze kennis op verschillende manieren in om betere resultaten te behalen. Een gecombineerde inzet van alle diensten leidt tot een optimaal rendement. De opgedane kennis die we via zoekmachine-adverteren opdoen passen we bijvoorbeeld ook toe bij de inzet van conversie-optimalisatie en vice versa.

Je profiteert van maatwerk met een resultaatgerichte en rendementvolle werkwijze, geheel afgestemd op de doelstellingen binnen het beschikbare budget. Een persoonlijke aanpak staat voorop.

Modation is een relatief kleinschalig bureau, waardoor onze specialisten direct betrokken zijn bij je online marketingcampagnes. Je hebt altijd één aanspreekpunt; iemand die weet wat de wensen en doelen zijn en zich hier volledig voor inzet.

We helpen je het liefst persoonlijk, snel en efficiënt. We reageren binnen een werkdag en rapporten ontvang je binnen vijf werkdagen. We bevestigen daarnaast schriftelijk alle afspraken, zodat je volledig geïnformeerd bent.

Onze medewerkers zijn marketing- en communicatiespecialisten met een master achtergrond en alle Google kwalificeringen. Medewerkers van Modation beschikken over deskundigheid en actuele kennis en werken volgens een systematische en helder gestructureerde aanpak.

Altijd een eerlijk advies over de online marketingmogelijkheden. We nemen opdrachten aan waarvan we verwachten die rendabel te kunnen maken. Daarom bieden we vooraf altijd een kosteloze analyse aan op basis van het Google Ads en Google Analytics account.

Het Modation team volgt de vakliteratuur en onderhoudt daarnaast intensief contact met o.a. Google. Actuele markt- en technische ontwikkelingen worden direct vertaald naar advertentiecampagnes en/of websites. De online marketingactiviteiten blijven zo altijd up-to-date.

Bij onze samenwerking met opdrachtgevers en partners streven we naar kennisuitwisseling en overdracht op inhoudelijk vlak. We bieden daarbij ook Google Ads trainingen op maat aan.

Zoals het aantal zoektermen, posities, uitingen en advertentiegroepen. Om een optimaal rendement te behalen leggen wij onszelf geen restricties op. Campagnes kunnen daarom bestaan uit meerdere groepen, tientallen advertenties en wel tienduizenden unieke zoektermen. Daarbij krijg je volledige toegang tot en eigendom van jouw campagnes.

Ons doel is dat jouw investering meetbaar rendement oplevert. Hierbij staat voorop dat de investering onder aan de streep altijd meer oplevert. Door dit inzichtelijk te maken, kunnen wij doorlopend onze meerwaarde aantonen. Voor veel van onze opdrachtgevers behalen we een continu rendement van 500% tot 1.000%!

Wij werken vanuit de overtuiging dat het structureel verbeteren van het rendement meer effect heeft dan korte acties. Dit vormt, samen met het rendement en tevredenheid van opdrachtgever, de basis voor succesvolle langdurige samenwerkingen.

Optimalisatie op basis van feiten ofwel het daadwerkelijke gedrag van je doelgroep.

Je ontvangt van ons heldere, toepasbare rapportages met duidelijke verantwoording.

In dit kader ondersteunen we onder andere diverse ANBI/CBF goede doelen door middel van gratis advies en Google Grants budget.

 • Is de rek uit je website?

 • Tegenvallende resultaten van je online campagnes?

 • Geen vakkennis of simpelweg te weinig tijd?

Vraag nu een kosteloze Google Analytics analyse aan.

Vraag nu een kosteloze Google Analytics analyse aan

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je een vraag stellen? Laat het ons weten!

We nemen binnen een dag contact met je op!

Conversie optimalisatie

Met conversie-optimalisatie verhoog je het rendement van de website.

Google Ads en Facebook cursussen

Eerder genomineerd tot Beste Opleider van Nederland.

Full service online marketing

De tijdsinvesteringen en budgetten zetten we doorlopend in waar de beste kansen liggen.

Kennisoverdracht

We optimaliseren voor je en dragen ook onze kennis over aan jou.

Prestatiegarantie

Bij het overnemen van bestaande activiteiten garanderen we een prestatieverbetering van minimaal 10%.

Tevredenheidsgarantie

We durven te garanderen dat je tevreden bent!