Meerwaarde Modation

HomeOver ModationMeerwaarde Modation
 

De meerwaarde van Modation

Al meer dan 10 jaar zijn we de specialist op het gebied van online marketing en bieden we een traject op maat met een geïntegreerde benadering van verschillende kennisgebieden. We geven eerlijk advies, zijn persoonlijk en bieden je een betrokken en toegankelijk aanspreekpunt binnen ons succesvolle gekwalificeerde team.

We ontlenen ons bestaansrecht aan het leveren van toegevoegde waarde. Onze rol is pro-actief, gericht op servicegerichte samenwerking met onze opdrachtgevers en meetbare resultaten. Onze service- en resultaatgerichtheid loopt als een rode draad door ons bedrijf. Het werkt door op de mensen die we aannemen, hoe we onze diensten samenstellen en hoe we met onze opdrachtgevers omgaan. We vragen onze opdrachtgevers doorlopend naar hun tevredenheid en de behaalde recensies spreken voor zich!

Unieke Mogelijkheden

  • Prestatiegarantie: bij een overname van bestaande activiteiten garanderen wij een prestatieverbetering van minimaal 10%.

  • Tevredenheidsgarantie: niet tevreden? Dan kan de overeenkomst worden ontbonden.

     • Afrekenmodel op (deels) prestatiebasis: bij overname van bestaande activiteiten kan dit model meerwaarde bieden voor alle betrokkenen.

   Onze rapportages zijn inzichtelijk en we werken op basis van een concreet service statement en kennisuitwisseling. Hierdoor zijn we altijd up-to-date. Dankzij onze focus op een langdurige samenwerking en structurele optimalisatie haal je direct rendement uit je investering.Werkwijze Modation

Modation heeft ruim 10 jaar ervaring in uiteenlopende branches, met name in het midden- en kleinbedrijf; business-to-business (B2B) en business-to-consumer (B2C), profit en non-profit, regionaal, nationaal en internationaal. We hebben unieke ervaring opgedaan met succesvolle eigen online concepten waarmee we meer dan 20 miljoen unieke bezoekers hebben bereikt.

Voor iedere organisatie vinden we een passende online oplossing. Door onze ervaring zien we sneller of het beoogde rendement uit advertentiekosten wordt behaald. Op online marketinggebied zijn we altijd up-to-date en werken we samen op basis van kennisuitwisseling.

Dankzij de opgedane kennis binnen de verschillende gebieden van online marketing kunnen we een full service benadering hanteren. Hierdoor kunnen we onze kennis op verschillende manieren inzetten om betere resultaten te behalen. Een gecombineerde inzet van alle diensten leidt uiteindelijk tot een optimaal rendement. De kennis die we via zoekmachine-adverteren opdoen kunnen we bijvoorbeeld ook toepassen bij de inzet van conversie-optimalisatie en vice versa.

Je profiteert van maatwerk met een resultaatgerichte en rendementsvolle werkwijze, geheel afgestemd op de doelstellingen binnen het beschikbare budget. Een persoonlijke aanpak staat voorop.

Modation is een relatief kleinschalig bureau, waardoor onze specialisten direct betrokken zijn bij je online marketingcampagnes. Je hebt altijd één aanspreekpunt; iemand die weet wat de wensen en doelen zijn en zich hier volledig voor inzet.

We helpen je het liefst persoonlijk, snel en efficiënt. We reageren binnen een werkdag en rapporten binnen vijf werkdagen. We bevestigen daarnaast schriftelijk alle afspraken, zodat je te allen tijde volledig geïnformeerd bent.

Onze medewerkers zijn marketing- en communicatiespecialisten met een bachelor en/of master achtergrond en alle Google kwalificeringen. Medewerkers van Modation beschikken over deskundigheid en actuele kennis en werken volgens een systematische en helder gestructureerde aanpak.

Altijd een eerlijk advies over de online marketingmogelijkheden. We nemen opdrachten aan waarvan we verwachten die rendabel te kunnen maken. Daarom bieden we vooraf altijd een kosteloze analyse aan op basis van het Google Adwords en Google Analytics account.

Het Modation team volgt meer dan negentig blogs op het gebied van online marketing en onderhoudt daarnaast intensief contact met o.a. Google. Actuele markt- en technische ontwikkelingen worden direct vertaald naar advertentiecampagnes en/of websites. De online marketingactiviteiten blijven zo altijd up-to-date.

Bij onze samenwerking met opdrachtgevers en partners streven we naar kennisuitwisseling en overdracht op inhoudelijk vlak. We bieden daarbij ook Google Adwords en Google Analytics trainingen aan.

Zoals het aantal zoektermen, posities, uitingen en advertentiegroepen. Om een optimaal rendement te behalen leggen wij onszelf geen restricties op. Campagnes kunnen daarom bestaan uit meerdere groepen, tientallen advertenties en wel tienduizenden unieke zoektermen. Daarbij krijg je volledige toegang tot en eigendom van jouw campagnes.

Ons doel is dat jouw investering meetbaar rendement oplevert.
Hierbij staat voorop dat de investering onder aan de streep altijd meer oplevert.

Door dit inzichtelijk te maken, kunnen wij doorlopend onze meerwaarde aantonen. Voor veel van onze opdrachtgevers behalen we een continu rendement van 500% tot 1.000%!

Wij werken vanuit de overtuiging dat het structureel verbeteren van het rendement meer effect heeft dan korte acties. Dit vormt, samen met het rendement en tevredenheid van opdrachtgever, de basis voor succesvolle langdurige samenwerkingen.

Optimalisatie op basis van feiten ofwel het daadwerkelijke gedrag van je doelgroep.

Je ontvangt van ons heldere, toepasbare rapportages met duidelijke verantwoording.

In dit kader ondersteunen we onder andere diverse ANBI/CBF goede doelen door middel van gratis advies en Google Grants budget.

 • Is de rek uit je website?

 • Tegenvallende resultaten van je online campagnes?

 • Geen vakkennis of simpelweg te weinig tijd?

Vraag nu een kosteloze Google Analytics analyse aan.

Vraag nu een kosteloze Google Analytics analyse aan

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je een vraag stellen? Laat het ons weten!

We nemen binnen een dag contact met je op!

Naam

Email

Onderwerp

Bericht

Conversie optimalisatie

Met conversie-optimalisatie verhoog je het rendement van de website.

Google Adwords en Analytics Cursussen

Modation genomineerd tot Beste opleider van Nederland 2013.

Full service online marketing

De tijdsinvesteringen en budgetten zetten we doorlopend in waar de beste kansen liggen.

Kennisoverdracht

We optimaliseren voor je en dragen ook onze kennis over aan jou.

Prestatiegarantie

Bij het overnemen van bestaande activiteiten garanderen we een prestatieverbetering van minimaal 10%.

Tevredenheidsgarantie

We durven te garanderen dat je tevreden bent!