Interim online marketing • Modation Full Service Online MarketingInterim online marketing

We zijn ook inzetbaar op locatie. Voor structurele ondersteuning of tijdelijk extra capaciteit, voor extra kennisdeling als onderdeel van jouw team.

Wanneer je verdere stappen wilt maken, voor vervanging van een collega op verlof, voor projecten of ter aanvulling is Modation de oplossing.

Wij optimaliseren Google en Facebook Ads campagnes, zoekmachine-,marketing, content marketing (site, social, e-mail) en conversie-percentage.

Onze betrokken specialisten hebben een goede achterban voor aanvullende expertise. We hebben veel praktische ervaring en delen onze inzichten graag met jou. Bovendien bieden we álle online vakgebieden specialisten met expertise én ervaring.
Vanaf één dag per week kunnen we onze specialisten inzetten op jouw locatie.

Als interim online marketeer zijn wij flexibel inzetbaar en kijken we met een frisse blik naar al jouw marketingactiviteiten. Doordat onze marketeers ervaren zijn, kan jij je ook blijven focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Verhoog je wint uit Adwords
  • Voor hands on ondersteuning of sparring;
  • Aanvulling op bestaande expertises;
  • Kennis wordt direct toegevoegd aan jouw organisatie;
  • Direct inzetbare, enthousiaste specialisten met een frisse blik;
  • All round specialiste met brede online marketing kennis;
  • Inzetbaar vanuit ons kantoor, op locatie of gecombineerd;
  • Strategisch en uitvoerend inzetbaar;
  • No-nonsense en resultaatgericht;
  • Kennis van de online tools zoals: Data Studio, Analytics Tag Manager, Hotjar, Mailchimp, Search Console, Google Ads en Facebook Ads.

Op zoek naar een interim online marketing oplossing? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoon: 024 – 8441788  

Mail: info@modation.nleugene van baal logo

stiply logo
contact care logo
voucher vandaag logo 2
zevenheuvelen logo groot

HB Care | Hans Bolder “Modation heeft voor ons bedrijf een hoge toegekende waarde. Niet alleen zorgen ze voor een een lagere CPC. Dat dit direct omzetverhogend en kostenverlagend werkt spreekt voor zich! Ik kan je Modation van harte aanbevelen.”

Amrâth Hôtels | Bram van Berkel “Onze ervaringen met Modation als adviseurs en beheerders van onze SEA-activiteiten zijn erg positief. Alle adviezen zijn concreet en onderbouwd met statistieken en/of trends. Daarnaast is de samenwerkingssfeer erg prettig: persoonlijk en professioneel. Modation kent ons bedrijf inmiddels goed en daarmee de manier waarop er wordt gewerkt. Ze passen hun werkwijze goed daarop aan. Bedankt!”


Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je een (live) Google Ads analyse? In de Google Ads analyse ontvang je een concreet overzicht van waar je onnodig kosten maakt en waar je omzet mist.

We nemen direct contact met je op!

Modation Full Service Online Marketing B.V. 
Nieuwe Marktstraat 54 Nijmegen

info@modation.nl

024-8441788
Whatsapp

KvK: 09116362 
BTW/VAT: NL812941305B01