Google Ads Cursus • Modation Full Service Online Marketing bureau Nijmegen

Google Ads Cursus

Wil je ook praktijkgericht aan de slag om een eigen Google Ads (Adwords) campagne op te zetten en te optimaliseren? En het maximale rendement uit je Google Ads campagnes te halen? Na de eendaagse Google Ads training van Modation ben je in staat om je eigen Google Ads campagnes volledig te optimaliseren.

wereldkaart

Uniek! Gezamenlijk analyseren en optimaliseren we jouw Google Ads campagnes (zoeken, display, app, YouTube en/of Gmail). Een gecertificeerd Google Ads specialist met veel actuele ervaring laat jou zien waar je onnodig kosten maakt en waar nog kansen liggen. Binnen 24 uur zie je het resultaat. Laat je je campagne optimaliseren dan geven we aan hoe je het beste de campagnes kunt aansturen. 

Vooraf aan de Google Ads training geef jij jouw leerdoelen aan. Kortom, echt een training op maat met resultaat.

Inhoud van de cursus

 • Introductie Google Ads (Adwords).
 • Optimalisatie van biedingen:
  – Bepalen optimale biedstrategie op basis van conversiewaarde (gebaseerd op de relatieve waarde van doelen zoals inschrijvingen) en advertentieplanning op niveau van zoekwoord, positie en doelgroep.
  – Anticipatie met biedingen op jaarlijks terugkerende trends bijvoorbeeld rondom de feestdagen.
  – Optimalisatie van het verloren vertoningspercentage en instellen van het juiste toeschrijvingsmodel.
 • Correct instellen van campagne-instellingen, zoals taalinstellingen en het uitsluiten van aanstootgevende websites.
 • Campagnes in het Display Netwerk:
  – Creatie van alle mogelijke advertentie-uitingen zoals (dynamische) responsieve advertenties en YouTube-advertenties zodat advertenties kunnen worden ingekocht in alle beschikbare advertentieruimtes. 
  – Targeting op zowel nieuw bereik (via zoekwoorden, interesses en onderwerpen) als retargeting (website, mailbestand, YouTube-kanaal, app gebruikers).
  – Optimalisatie van biedingen, plaatsingen en uitingen.
 • Toevoegen van nieuwe zoektermen:
  – Strategie van het doorlopend toevoegen van nieuwe zoektermen en nieuwe advertentiegroepen op basis van de dynamische zoekcampagne, de zoekcampagne, de shoppingcampagne, Google Search Console en de websiteverkopen.
  – Uitsluiten van irrelevante zoektermen en het verwijderen van zoektermen met een lage kwaliteitsscore.
 • Optimalisatie bij webshops van de shopping product feed velden voor onder andere een optimale titel en beschrijving waarmee het bereik, het doorklikpercentage en de omzet worden verhoogd.
 • Strategie om te bepalen welke advertenties het beste presteren met een passende advertentie-roulatie instelling.
 • Verbeteren van de kwaliteitsscore door de kwaliteit van advertenties, zoekwoorden en bestemmingspagina’s te verbeteren.

Resultaat

Vaardigheden voor opstarten, beheren en managen van effectieve Google Ads campagnes. Tijdens de Google Ads training ga je aan de slag met (je eigen) Google Ads, zodat je zelf accounts kunt opzetten, inrichten, en optimaliseren onder begeleiding.

Voor wie

Professionals die de Google Ads (Adwords) campagnes willen optimaliseren.

Enige vereiste: voor adverteerders met een maandelijks Adwords budget van minimaal 1.000 euro (de afgelopen drie maanden).

Deelnemers, tijd & investeringen

 • Minimaal 2, maximaal 10 deelnemers*.
 • Van 10.00 uur tot 16.00 uur.
 • Per deelnemer €450,- (excl. BTW).
 • Individuele training €850,- (excl. BTW).
 • Laptop is beschikbaar.

*Als je met je collega’s een Google Ads training wilt volgen, dan betaal je slechts de investering voor de eerste zes deelnemers. Tot vier extra deelnemers kunnen de cursus kosteloos bijwonen.

Data

De Google Ads training wordt in overleg ingepland. Vraag naar de beschikbare data via onderstaand contactformulier.

Meld je je individueel aan voor de cursus? Dan gaan we een Google Ads training in overleg met andere aanmeldingen inplannen.

Locatie

Alle Google Ads cursussen worden in Nijmegen gegeven. Wil je de training ‘in-house’ verzorgd krijgen, dan is dat ook mogelijk. Reisuren worden dan in rekening gebracht.

Schrijf je direct in

Wil je je direct inschrijven voor de Google Ads training? Of meer informatie ontvangen? Dat kan telefonisch via +31 (0)24 – 844 17 88 of via het onderstaande contactformulier (je aanvraag wordt binnen 24 uur beantwoord).

Vermeld bij het invullen van het formulier over welke cursus je informatie wenst te ontvangen.


Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wil je meer informatie over de Google Ads (Adwords) cursus? Stuur ons dan een bericht en laat weten over welke training je informatie wenst te ontvangen.

We nemen direct contact met je op!

Modation Full Service Online Marketing B.V. 
Nieuwe Marktstraat 54 Nijmegen

info@modation.nl

024-8441788
Whatsapp

KvK: 09116362 
BTW/VAT: NL812941305B01