Online Marketing Nijmegen?

Modation - Hét Full Service online marketing bureau Nijmegen!

Op zoek naar een online marketing bureau Nijmegen? Modation is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van online marketing en online strategie. Wij helpen je graag met het vergroten van je online zichtbaarheid. Dit doen we door middel van een online strategie die aansluit bij jouw doelstellingen. Ontvang een online marketing strategie op maat en besteed je Google Ads uit bij Modation. Hét Full Service online marketing bureau in Nijmegen!

googlePartnerBadge-Premier2016-1-1024x383

Bij PNG - Modation Online Marketing Bureau

Hét online marketing bureau in Nijmegen wat je online rendement verhoogt!

Modation - Full Service Online Marketing Bureau Nijmegen

Online marketing Nijmegen

Online marketing bureau Nijmegen?

Ben je op zoek naar een online marketing bureau Nijmegen om Google Ads uit te besteden? En zoek je een online strategie die aansluit bij jouw bedrijf en jouw doelgroep? Wij helpen je met het opzetten en uitvoeren van een online strategie. Start ook met het behalen van resultaat en het verhogen van jouw rendement! 

Wat is het belang van een online marketingstrategie?

Een online marketingstrategie geldt als richtlijn en vertrekpunt van je online marketing. Een online marketingstrategie helpt je namelijk bij het maken van beslissingen in jouw online marketingdoelstellingen. Door middel van je doelstellingen stellen we samen een passende online marketing strategie op.
Vervolgens bepalen we je doelgroep en bepalen we de richting: online marketing B2B en/of online marketing B2C. 

Online strategie - Modation Online Marketing Bur

Klantprofiel/doelgroep analyseren

Google Ads uitbesteden aan een online marketing bureau Nijmegen? Als online marketing bureau Nijmegen kennen wij je doelgroep als geen ander. Allereerst kijken we nauwkeurig naar jouw data om jouw doelgroep in kaart te brengen. Zo  ondersteunen we lokale ondernemer met het inrichten én verspreiden van Google Ads campagnes. 

Doelstellingen bepalen

Waar wil je als organisatie naartoe en met welk budget? Met welke KPI’s gaan we de resultaten volgen? 
We zorgen voor een correcte Google Analytics / Tag Manager implementatie. Hierbij stellen we de juiste doelmeting in, zodat we gericht je online marketing resultaten kunnen meten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het meten van ingevulde formulieren of klikken op telefoonnummers en e-mailadressen. 

Online marketing traject

Als online marketing bureau Nijmegen focussen we vooral op Google Ads marketing. Google Ads uitbesteden start bij Modation namelijk met een overzichtelijk proces. We vertalen de doelstellingen naar de marketingmiddelen zoals: Google Ads marketing (SEA), Google Ads Campagne optimalisatie, zoekmachine optimalisatie (SEO), contentmarketing (website, social en e-mail) en conversie-optimalisatie. 

Rapporteren en evalueren

In Google Data Studio richten we een online marketing rapportage in. We evalueren de resultaten van de Google Ads campagne. Dit doen we aan de hand van het online strategische plan die we hebben opgesteld. Deze resultaten bespreken we vervolgens elk kwartaal in een strategische sessie. Zodoende houden we je voortgang en doelstellingen op scherp en bepalen we waar nieuwe mogelijkheden en kansen liggen.

Klantprofiel/doelgroep analyseren

We kijken nauwkeurig naar jouw data om jouw doelgroep in kaart te brengen.

Doelstellingen bepalen

Waar wil je als organisatie naartoe en met welk budget? Met welke KPI’s gaan we de resultaten volgen?
We zorgen voor een correcte Google Analytics / Tag Manager implementatie. Hierbij stellen we de juiste doelmeting in, denk bijvoorbeeld aan het meten van ingevulde formulieren of klikken op telefoonnummers en e-mailadressen. Ook stellen we de doelwaarde in waarbij de belangrijkste doelen een hogere waarde krijgen.

Traject bepalen

We vertalen de doelstellingen naar de marketinginzet zoals: SEA campagne opzetten, Campagneoptimalisatie, zoekmachine optimalisatie, contentmarketing (site, social en e-mail) en conversie-optimalisatie.

We zetten nieuwe campagnes op en optimaliseren deze. Daarnaast adviseren we met betrekking tot de juiste content voor e-mail en social media, of schrijven we deze zelf. 

Rapporteren en evalueren

In Google Data Studio richten we een rapportage in. We evalueren de resultaten van de campagne aan de hand van het strategische plan en de doelstellingen die we hebben opgesteld.
Elk kwartaal bespreken we in een strategische sessie de voortgang en ontwikkelingen.

Onze werkwijze

Modation - Full Service Online Marketing Bureau Nijmegen

Diensten - Contact - Campagne optimalisatie - onze werkwijze
AB testen

Onze expertise? Google Ads campagnes!

Modation is dé specialist op het gebied van online marketing in Nijmegen voor Business-to-Consumer (B2C) en Business-to-Business (B2B). We zijn een online marketingbureau in Nijmegen met oog op jouw potentiële relaties. Google Ads campagnes zijn hierin ons vertrekpunt van je online strategie. Door strategische Google Ads campagnes proberen we je online zichtbaarheid te vergroten én jouw relevante klanten te bereiken.

Waarom Google Ads campagnes?

Als online marketing bureau Nijmegen zorgen wij ervoor dat jouw Google Ads advertenties bij de juiste doelgroep terecht komen. Google Ads biedt jouw bedrijf namelijk de mogelijkheid om breed zichtbaar te zijn online. Dit start bij het analyseren en onderzoeken van je Google Ads prestaties. Vervolgens brengen we zowel in kaart wie je doelgroep is, waar deze doelgroep zich bevindt en hoe jouw bedrijf van waarde kan zijn voor deze doelgroep. Tenslotte optimaliseren we maandelijks je Google Ads campagnes om voor jouw organisatie de beste online marketing resultaten te kunnen behalen.

Ook je Google Ads uitbesteden aan een online marketing bureau Nijmegen? Neem dan contact op!
logo Modation online marketing bureau Nijmegen

Ervaringen met Modation

Evert van Gelderen
Evert van Gelderen
Clairfort
Lees verder
Modation is een professioneel bureau dat ons advocatenkantoor bijzonder goed helpt om gebruik te maken van Adwords en om onze website SEO-proof te maken. Door regelmatige evaluaties en duidelijke actiepunten houdt Modation ons scherp. Inmiddels werk ik al zo'n 12,5 jaar met veel plezier en succes met Maarten Dries van Modation samen. We raden Modation van harte aan!
Peter Reichgelt
Peter Reichgelt
Numblees
Lees verder
Hele goede ervaringen met Modation. Betrokken en professioneel voeren ze hun werkzaamheden uit!
Wilfred Neuteboom
Wilfred Neuteboom
VoucherVandaag
Lees verder
Werk al vele jaren met grote tevredenheid met hen samen. Misschien moet ik dit juist niet zeggen want dan krijgen ze het straks alleen maar drukker ...
Maarten Tijssen
Maarten Tijssen
Tijssen Mode
Lees verder
Modation is een geweldige partner voor al onze online activiteiten, altijd snel en vakkundig advies en de uitvoering daarvan. Korte instructies zijn voldoende voor maximaal resultaat. Snelle doorlooptijd. Fijn bedrijf om mee te werken.
Max van Olden
Max van Olden
Wildenberg Advocaten
Lees verder
Het is prettig samenwerken met de mensen van Modation. Ze hebben de expertise en ervaring in huis die je verder helpt.
Pim Duindam
Pim Duindam
Brunotti Beachcamp
Lees verder
Wij werken alweer een paar jaar met Modation. Onze goede samenwerking resulteert echt in een aanzienlijke verhoging van onze omzet. Ze denken graag mee en de communicatie verloopt zeer prettig. Dik tevreden!
Jolanda Niemantsverdriet
Jolanda Niemantsverdriet
Samen Sterker zonder Stigma
Lees verder
Modation heeft het Google Ad Grants-account van Samen Sterk zonder Stigma geoptimaliseerd en ons van adviezen voorzien waar we zelf weer mee verder kunnen. We kregen snel antwoord op vragen en zijn blij met alle praktische tips!
 Eric Robbers
Eric Robbers
Easy Stuc
Lees verder
Fijne partij om mee te werken, afspraak is afspraak. In de vage wereld van online marketing schaffen ze ons duidelijkheid en niet onbelangrijk, resultaten.
Matthijs Stekelenburg
Matthijs Stekelenburg
Hotelkamerveiling
Lees verder
Gewoon een fijne, degelijke partij die pro-actief met klanten meedenkt!
Previous
Next

Neem gerust contact op​

Ben je benieuwd wat we als online marketingbureau Nijmegen voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij sparren graag met jou op basis van je ambities en huidige Analytics gegevens.

We nemen binnen een paar uur contact met je op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Advertentiecampagnes

De campagnes zetten we volledig op voor de verschillende doelgroepen in verschillende fasen van het aankoopproces.

We schrijven teksten en creëren visuele uitingen waaronder video’s. Wekelijks monitoren we de resultaten en verbeteren we de biedingen en budgetten.

Als Google Premier Partner weten we hoe we het maximale uit je Google Ads campagnes kunnen halen: Zoek, Shopping, Display, Gmail en YouTube. Natuurlijk zetten we ook campagnes in op Bing, Facebook / Instagram, LinkedIn en affiliate marketing.

We gaan voor een strategie die bijdraagt aan jouw zichtbaarheid in de zoekresultaten. We focussen op zoektermen die relevant zijn én resultaat opleveren. 

Jouw site wordt doorlopend geanalyseerd op technische verbeterpunten. Denk hierbij aan rich snippets, sitemap, canonieke tags en sitestructuur.

We stellen een strategie voor om de posities van je belangrijke zoektermen te verbeteren in de zoekresultaten. We verzorgen de copywriting voor jouw organisatie en we zetten de teksten graag voor je online.

Geoptimaliseerde teksten komen ten goede aan de kwaliteitsscore van je website in Google Ads. Hierdoor betaal je uiteindelijk een lager bedrag per klik en bereik je een hoger conversiepercentage.

Contentmarketing

Bij content marketing staat het bieden van relevante informatie aan jouw doelgroep centraal. In het juiste formaat, via het juiste kanaal en op het juiste moment.

Met contentmarketing bereik je nieuwe en bestaande doelgroepen. Ook wordt contentmarketing ingezet voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Op deze manier kun je met jouw website hoger in de organische zoekresultaten terechtkomen. Van ons ontvang je doorlopend advies voor een optimale inzet van content voor je website, e-mail en sociale media, zoals Facebook, Instagram, Google Posts, Twitter, Youtube, Pinterest en LinkedIn.

Bij de inzet van e-mailmarketing zetten we geautomatiseerde en gepersonaliseerde mailings voor je in. Dit gebeurt op basis van bijvoorbeeld bekeken pagina’s of verlaten orderprocessen.

We adviseren hoe je het bereik van je website met contentmarketing kan vergroten. Ook verzorgen we doorlopend je contentmarketing met het publiceren van blogs, video’s en content op alle sociale media. Zo gaan we samen voor de beste resultaten.

Conversie-optimalisatie

Met conversie-optimalisatie verhoog je structureel de effectiviteit en het rendement van je website. Met behulp van Google Analytics en Hotjar weten wij precies waar bezoekers vastlopen. Zo kunnen we doelgericht aansturen op een optimale gebruikerservaring.

 

We realiseren conversie-optimalisatie via overtuigingsstrategieën en optimalisatie van de gebruikerservaring. In de toekomst blijf je altijd profijt hebben van uitgevoerde verbeteringen, omdat het rendement per bezoeker structureel stijgt. Je haalt hierdoor meer uit je online marketing campagnes op zowel korte als lange termijn.

We analyseren verbeterpunten op je website op basis van onze ervaring en het bezoekersgedrag volgens Google Analytics en Hotjar. We inventariseren drempels in de gebruikerservaring en mogelijkheden voor extra conversie. Conversie-optimalisatie betekent concrete adviezen over de teksten, de lay-out en processen binnen jouw website. We gebruiken Google Optimize om A/B testen uit te voeren op jouw website.